BOENDET MED "LITE EXTRA ALLT"

Välkommen till Ekeliden B&B! Du hittar oss ute på landet i den lilla byn Götåkra, halvannan mil söder om Ulricehamn. Här får du ett mysigt och prisvärt boende vare sig du väljer att bo i vår Lillstuga eller i ett av våra rum i Lackeringen.

Ekeliden B&B tycks passa både den som reser på sin fritid och den som reser i tjänsten. Under tre års tid har vi haft gäster från 35 olika länder. Flertalet av dem var här på semester och de stannade hos oss allt från någon enstaka natt upp till åtta-tio nätter. Men en allt större andel av våra gäster är personer som reser i tjänsten. Till vår stora glädje återkommer många av dem både en och flera gånger.

Vi tycker om att göra det bekvämt för våra gäster och vi erbjuder därför ”lite extra allt”. Kök och pentry är mycket välutrustade och där finns också en del basvaror för den som vill självhushålla, exempelvis salt, kryddor, olja och vinäger. Hos oss finns inte bara TV, DVD-spelare och filmer, utan här finns också böcker och sällskapsspel för både barn och vuxna. Utemöbler, grill, grillkol och grilloljor står till ditt förfogande under "utesäsongen".

Våra gäster kan också boka en "badupplevelse" bestående av bad i vedeldad bastu, i utomhus swimmingpool (endast sommarmånaderna) och i uppvärmd utomhusjacuzzi.

Varmt välkomna önskar Rosmari och Mats!

PS. Ja, visst ja! Det glömde vi visst att nämna. Frukost ingår så klart i priset. Liksom sänglinne, handdukar, toalettartiklar och slutstädning. DS.